Goed nieuws

Onze vestigingen zijn open volgens de normale openingstijden. Alle coronamaatregelen zijn vervallen. Van harte welkom!

Vacatures

De Bibliotheek De Groene Venen is een dynamische organisatie; 6 dagen per week open, 7 vestigingen in 3 gemeenten, 172.600 bezoekers per jaar, 19.700 leden, 488.000 uitleningen, een uitgebreid lesprogramma en een programmering van digitale, sociale en culturele activiteiten voor jong en oud. Kortom het platform voor kennis en cultuur in de regio Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen en Zuidplas. 

Spreekt dit je aan en wil jij voor ons werken? Bekijk hieronder welke vacatures we beschikbaar hebben.

Op dit moment heeft de Bibliotheek De Groene Venen één openstaande vacature.

Teammanager Waddinxveen (24uur)

vacature-leesconsulent

Ben jij een leidinggevende die houdt van afwisseling, verbinding en vooruitgang? Houd je van projectmatig werken in een organisatie die zich graag ontwikkelt? Maak jij het liefst het verschil vanuit het hart van de organisatie en de maatschappij?

Open Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden over werken bij de bibliotheek én denk jij goed bij onze organisatie te passen? Stuur een open sollicitatie, dan gaan wij op onderzoek uit of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hulp bij zoeken naar werk

Ben jij op zoek naar werk, maar valt het niet mee? Leer alles over het maken van een cv, motivatiebrief, het sollicitatiegesprek en uitzendbureaus. Luister naar en leer van de tips van professionals en ervaringsdeskundigen.

Hulp bij zoeken naar werk

  • Hulp nodig?