Vacatures

De Bibliotheek De Groene Venen is een dynamische organisatie; 6 dagen per week open, 7 vestigingen in 3 gemeenten, 172.600 bezoekers per jaar, 19.700 leden, 488.000 uitleningen, een uitgebreid lesprogramma en een programmering van digitale, sociale en culturele activiteiten voor jong en oud. Kortom het platform voor kennis en cultuur in de regio Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen en Zuidplas. 

Spreekt dit je aan en wil jij voor ons werken? Bekijk hieronder de openstaande vacatures.

Leesconsulent

Wil je graag scholen ondersteunen bij bevorderen van leesplezier voor kinderen? Is het jouw missie dat ieder kind goed leert lezen? Houd je van afwisseling, organiseren en faciliteren? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Bekijk de vacature

Open Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden over werken bij de bibliotheek én denk jij goed bij onze organisatie te passen? Stuur een open sollicitatie, dan gaan wij op onderzoek uit of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Hulp bij zoeken naar werk

Ben jij op zoek naar werk, maar valt het niet mee? Leer alles over het maken van een cv, motivatiebrief, het sollicitatiegesprek en uitzendbureaus. Luister naar en leer van de tips van professionals en ervaringsdeskundigen.

Hulp bij zoeken naar werk

  • Hulp nodig?