Goed nieuws

Onze vestigingen zijn open volgens de normale openingstijden. Alle coronamaatregelen zijn vervallen. Van harte welkom!

BoekStart

Samen een boekje lezen versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen.

BoekStart; lezen voor baby's

Je hoeft niet te kunnen lezen om plezier aan boeken te beleven. BoekStart laat je ontdekken dat het lezen van boekjes samen met je baby / dreumes / peuter heel gezellig is. Samen lezen is leuk!

Klik op het wieltje rechtsonder voor ondertiteling. Je kunt kiezen uit Arabisch, Engels, Frans, Nederlands, Pools, Spaans, Tigrinya, Turks of geen ondertiteling. Veel kijkplezier! 

Wat krijg je van de Bibliotheek?

  • Een waardebon voor een gratis BoekStartkoffertje. Bij het aangeven van je kindje krijg je een waardebon voor een gratis BoekStartkoffertje. Met daarin een stoffen babyboekje en een liedjesboekje met cd of een hardkartonnen boekje voor als je kindje iets ouder is.
  • Een gratis lidmaatschap van de Bibliotheek voor je baby. Lever de waardebon in bij de Bibliotheek en maak je baby gratis lid. Inschrijven kan bij de administratiebalie in de bibliotheek. Vergeet niet je legitimatie mee te nemen! Dan kun je meteen de speciale BoekStarthoek met babycollectie ontdekken. De collectie is bedoeld voor de allerkleinsten, van 0-18 maanden. 
  • Adviezen om met je kindje te genieten van lezen. De medewerkers in de Bibliotheek geven met veel plezier tips over boekjes en voorlezen.

Boekstart geeft zelf ook leuke boekentips. Het bekijken waard.