Jochem Uytdehaage vertelt

Vrijdag 9 juni 2023, van 20:15 tot 22:30 | Burgemeester Klinkhamerweg 86 | 2761BJ | Zevenhuizen

Kosten: €12,50 (€10,00 voor leden van Bibliotheek de Groene Venen)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Jochem Uytdehaage (oud-schaatser) vertelt hoe hij ons een rijker leven wil laten leven. “Leer van de lessen van een Olympisch Kampioen” Jochem won met grote overmacht Olympisch goud op de 5 én 10 km. Daar voegde hij later nog zilver op de 1.500 meter aan toe. Nu richt hij zich op het ontwikkelen van talent en verzorgen van balans voor onszelf en binnen organisaties. Een lezing vol passie, motivatie en nieuwe inzichten. Ervaar de energie en humor van Jochem.

Jochem Uytdehaage hing in 2007 zijn schaatsen aan de wilgen. En daar heeft hij eigenlijk spijt van, is op zijn website te lezen: ‘Na mijn Olympische schaatssucces in 2002 heb ik nog enkele mooie titels op het ijs gewonnen. Nationaal en internationaal.’
‘En toch durf ik te zeggen ik met mijn huidige kennis over duurzaam presteren, ik nog vele jaren langer succesvol mee had kunnen draaien in de internationale schaatssport. Jammer alleen dat ik in 2007 ben gestopt met schaatsen. Deze kennis deel ik graag met mensen die zichzelf persoonlijk willen ontwikkelen.’
In balans
Om topprestaties te behalen moet je fysiek en mentaal in balans zijn. Hoe meer die balans klopt, des te beter dat jij jouw top kunt behalen. Vanuit zijn ervaringen als topsporter heeft Jochem zich toegelegd op kennisdeling betreffende vitaliteit.
Hoe kom ik in de juiste balans en wat is het belang hiervan? Niet alleen als topsporter, maar juist ook in het dagelijks leven. Zijn boek ‘Opgeladen’ is een eyeopener en laat ons zien hoe we die belangrijke balans kunnen vinden.

Bestel je tickets hier