Charles Groenhuijsen vertelt over Amerika!

Vrijdag 7 juni 2024, van 20:15 tot 22:00 | Dorpshuis Swanla | Burgemeester Klinkhamerweg 86| 2761 BJ | Zevenhuizen

Kosten: €12,50, met biebpas €2,50 korting

Amerika-deskundige Charles Groenhuijsen neemt ons mee naar de Verenigde Staten, waar het dit jaar een politiek spannend en belangrijk jaar is. Op 5 november zijn er nieuwe verkiezingen. Wie gaat de nieuwe president worden?

Met zijn jarenlange ervaring als Amerika-correspondent mag Charles Groenhuijsen zich met recht een van dé Amerika-deskundige van Nederland noemen. Met deze lezing zet hij je aan het denken over verschillende thema's en ontwikkelingen. Uiteraard ook over de komende verkiezingen in Amerika.

Charles: Dat leidt tot interessante en vrolijke discussies met mijn toehoorders. Nog leuker is het als ik over de verkiezingen, Donald Trump, Biden of de Amerikaanse samenleving dingen kan vertellen waarvan de mensen achteraf zeggen: “Dat wist ik eigenlijk niet. Je hebt me aan het denken gezet”.

Op literair vlak en publiceerde hij diverse titels o.a. Amerikanen zijn niet gek en Amerika na Donald Trump. In januari van dit jaar verscheen zijn nieuwste boek De verdeelde Staten van Amerika – Land van de onbegrensde en ongewenste mogelijkheden.

Bestel je tickets hier!