Werkzoekenden

Ben jij op zoek naar werk? Dan ben je hier op de goede plek! Hier vind je alle activiteiten die de Bibliotheek organiseert om jou verder te helpen, maar ook interessante artikelen en handige tips. Stuur voor meer informatie een e-mail walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl.

 

Ik wil netwerken

netwerk

Solliciteren hoe doe je dat? De Bibliotheek organiseert Walk&Talk bijeenkomsten die jou de kans geven om op een héle laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

Ik wil leren solliciteren

zoek

De sollicitatietraining 'Zoek werk' helpt alle werkzoekenden om zo zelfstandig mogelijk werk te kunnen zoeken. De trainingen zijn in eenvoudig Nederlands en kunnen gevolgd worden op taalniveau A1 en A2.

 

Ik wil vrijwilliger worden

vrij

Vrijwilligerswerk kan een goede opstap zijn naar een betaalde baan. Bovendien is het een erg zinvolle en dankbare invulling van je tijd. Ook bij de Bibliotheek De Groene Venen zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Kijk snel bij onze vacatures.

Ik wil online voor werkzoekenden

werk

Ga aan de slag met zoeken naar werk! Ontdek wat er allemaal gratis beschikbaar wordt gesteld en maak van de nood een deugd door jouw kennis te vergroten! Wij hebben de leukste cursussen voor jou op een rijtje gezet. Volg hier jouw digitale cursus.

Ik wil naar Social Media

Ik wil inspiratie

Ik wil nog meer inspiratie