Ben jij op zoek naar werk? Dan ben je hier op de goede plek! Hier vind je alle activiteiten die de Bibliotheek organiseert om jou verder te helpen, maar ook interessante artikelen en handige tips. Stuur een mail naar: walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl en hoor wanneer de eerstvolgende activiteit in jouw woonplaats is.  

Onderwerpen aankomende Walk&Talk

26 november: Nieuwerkerk aan den IJssel
“Haal meer uit je sollicitatiebrief”, dat is het thema van aankomende Walk&Talk bijeenkomst in Nieuwerkerk aan den IJssel. We gaan met elkaar tips en tricks overleggen om een nog betere brief met elkaar te schrijven. Deze tips en tricks komen niet van een gastspreker of van de Walk&Talk host, maar komen van de deelnemers zelf. Met elkaar gaan we aan de slag om de beste tips bij elkaar te vinden. Neem dus je beste brief mee en alle tips die je kunt verzamelen. Zo maken we met elkaar de ultieme
sollicitatiebrief!  

28 november: Waddinxveen
In Waddinxveen behandelen we deze keer het thema "Ontmoet jobmaatjes". Samen met Re-ConAct gaan we kijken naar wat voor match bij jou kan passen. Kom je ons ontmoeten?

11 december: Bodegraven
“Haal meer uit je sollicitatiebrief”, dat is het thema van aankomende Walk&Talk bijeenkomst in Bodegraven. We gaan met elkaar tips en tricks overleggen om een nog betere brief met elkaar te schrijven. Deze tips en tricks komen niet van een gastspreker of van de Walk&Talk host, maar komen van de deelnemers zelf. Met elkaar gaan we aan de slag om de beste tips bij elkaar te vinden. Neem dus je beste brief mee en alle tips die je kunt verzamelen. Zo maken we met elkaar de ultieme
sollicitatiebrief!  

De sollicitatietraining 'Zoek werk' helpt alle werkzoekenden om zo zelfstandig mogelijk werk te kunnen zoeken. De trainingen zijn in eenvoudig Nederlands en kunnen gevolgd worden op taalniveau A1 en A2.

Inspiratiefilmpjes

Inspiratiefilmpjes

Vrijwilligerswerk kan een goede opstap zijn naar een betaalde baan. Bovendien is het een erg zinvolle en dankbare invulling van je tijd. Ook bij de Bibliotheek zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Kijk snel bij onze vacatures.