Baby's houden van boeken

Voor baby's hebben we in elke Bibliotheek een collectie babyboekjes. Is jouw baby al lid?

BoekStart koffertje
Kinderen kunnen al vanaf heel jonge leeftijd met hun ouders spelenderwijs genieten van boekjes. Samen plaatjes kijken en samen praten of zingen is goed voor het contact met de baby, en voor de taalontwikkeling van het kind.

Samenwerking
In het BoekStartproject werken Bibliotheek, gemeente en consultatiebureau samen. Ouders ontvangen een BoekStart brief van de gemeente. Hierin staat
dat zij hun baby gratis lid kunnen maken van de Bibliotheek en bij inschrijving een BoekStart koffertje ontvangen.

Consultatiebureau
Op het consultatiebureau wordt nogmaals aandacht gegeven aan het plezier en het belang van lezen met baby's. De medewerkers van het consultatiebureau kunnen ouders alsnog een waardebon uitreiken om het koffertje bij de Bibliotheek op te halen.