Walk&Talk Nieuwerkerk aan den IJssel

Gepubliceerd op: 12 april 2018 14:03

“Van Werknemer naar ondernemer”. Dat is de titel van het boek van Leni Minderhoud. Tijdens de Walk&Talk van aankomende 30 april komt Leni Minderhoud als gastspreker langs. Zij zal over haar boek vertellen en over wat de winnaarsformule is van vrij ondernemen.

Leni Minderhoud is expert op dit vlak en is zelfstandig business- en loopbaancoach voor ervaren professionals.  Als ervaringsdeskundige heeft ze de stap gezet van riante vaste baan naar het onzekere vak van ondernemerschap. Inmiddels heeft ze honderden werknemers begeleid om dezelfde omslag te maken of een nieuwe richting te vinden. Ze weet wat je nodig hebt om van werknemer een echte ondernemer te worden. Ondernemen vraagt om een andere mentaliteit dan werken in loondienst. Haar motto ‘ondernemerschap is te leren’ verdedigt ze met verve.

Walk&Talk is een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden, speciaal voor de Bibliotheek. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, netwerken en leren in jouw zoektocht naar werk. Kom gezellig langs, geheel vrijblijvend. Het belooft een leerzame ochtend te worden.

We starten om 09.30 uur, de Walk&Talk duurt tot uiterlijk 11.30 uur.
Locatie: Bibliotheek de Groene Venen, De Batavier, in Nieuwerkerk aan den Ijssel.

Deelname is gratis, evenals de koffie en thee.

Aanmelden kan via www.bibliotheekdegroenevenen.nl of walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl

Walk&Talk is een initiatief van De Levende Sollicitatiegids