Waarder: gezocht vrijwilligers

Gepubliceerd op: 29 november 2017 20:45

De Bibliotheek in Waarder is sinds juni 2017 geopend voor zowel de kinderen van de Prins Willem Alexanderschool als voor de overige bewoners. Om deze laatste groep vaker gelegenheid te geven om de Bibliotheek te bezoeken, willen we graag onze openingstijden uitbreiden met de dinsdagavond. Dit kan alleen als wij voldoende vrijwilligers hebben.

Daarnaast zijn wij ter uitbreiding van ons team ook op zoek naar een vrijwilliger voor de maandagochtend.

Heb je affiniteit met boeken en vind je het belangrijk om een bibliotheekvoorziening op je eigen dorp in stand te houden? Vind je het leuk om iets te betekenen voor mensen, groot of klein? Dan is dit misschien iets voor jou.

Wat ga je dan doen:

• Het vriendelijk ontvangen van bezoekers
  • Klanten wegwijs maken in de collectie
  • Opruimen teruggebrachte materialen
  • Inschrijven nieuwe leners
  • Vragen beantwoorden
  • Reserveren van boeken
  • Overige voorkomende werkzaamheden

Ben je wekelijks beschikbaar op dinsdagavond van 18.30 – 20.00 uur of op maandag van 11.00 – 14.00 uur? Wil je onze ambassadeur zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar: Anne-Marieke Kromwijk, tel: 0172-251411.