Start digitale inloopcafés

Gepubliceerd op: 3 juni 2017 14:32

Goed nieuws! De vestigingen Bodegraven, Nieuwerkerk aan den IJssel, Reeuwijk en Waddinxveen openen de deuren weer voor de digitale inloopcafés. De afgelopen twee maanden waren deze spreekuren gesloten vanwege de vakantieperiode maar alle betrokken vrijwilligers zijn weer heel blij als u langskomt met uw vragen. Want als u een laptop, smartphone, tablet, e-reader of routeplanner heeft, dan is het digitaal café dè plek voor al uw vragen.

Het accent van het digitaal inloopcafé ligt op de uitwisseling van ervaringen met deze apparaten. Bijvoorbeeld over het installeren van apps, het binnenhalen van e-books, registratie van de tablet en het koppelen van e-mailadressen aan de tablet.

De toegang is vrij en er zijn deskundige begeleiders aanwezig. Vergeet vooral niet uw accountinformatie (gebruikersnaam en wachtwoord) mee te nemen bij vragen over e-mail en e-books.

In de vestiging Bodegraven zullen wij vanaf september ook 2x per maand een digitaal inloopcafé houden.

Wij starten op de volgende data:

• Bibliotheek Bodegraven:
    vrijdag 1 september van 14.00 – 16.00 uur en dinsdag 19 september van 09.30 – 12.00 uur

• Bibliotheek Reeuwijk (Brug):
    maandag 4 september van 14.00 – 16.00 uur

• Bibliotheek Waddinxveen:
    dinsdag 5 september van 14.00 – 16.00 uur

• Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel:
    donderdag 14 september en 28 september van 14.00 – 16.00 uur

De data van alle cafés zullen via de agenda van de website worden gepubliceerd en in de betrokken vestigingen vindt u alles op een rijtje in een flyer.