Nieuwe service van uw Bibliotheek: inleverattentie

Gepubliceerd op: 30 december 2016 10:34

Per 1 januari 2017 zijn wij gestart met een nieuwe service: de inleverattentie. Drie dagen voordat de leentermijn van materialen verstrijkt, ontvangt u van ons een bericht per e-mail. Ook krijgt u in de Bibliotheekapp een melding als u bijna materialen in moet leveren. Heeft u uw boek nog niet uit? Verlengen kan eenvoudig via de website of de app, mits het boek niet door een andere lener is gereserveerd.

Hiervoor is het van belang dat er een juist e-mailadres bij ons bekend is. U kunt dit hier controleren:
Om naar mijn Bibliotheek te gaan klik hier

• Log in met uw pasnummer (staat onderaan op uw pas) of gebruikersnaam
  • Geef uw wachtwoord in (minimaal 6 tekens geen hoofdletters) en klik op aanmelden
  • U komt dan in uw menu, klik op Mijn gegevens, op de pagina die dan verschijnt
    ziet u bij de naam en adresgegevens uw e-mail adres. Als dit klopt hoeft u niets te doen
  • Als dit niet klopt kunt u klikken op wijzigen achter het e-mail adres. U kunt dan uw nieuwe
    e-mail adres invullen en linksonder klikken op opslaan.

Mocht dit niet lukken dan kunt u in de Bibliotheek ('s middags) bij de informatiebalie vragen om dit te wijzigen.

Voor kinderen onder de acht jaar is een wachtwoord niet verplicht.
U kunt dan het pasnummer gebruiken en als pincode de dag van geboorte (2 cijfers) en de laatste 2 cijfers van het geboortejaar.