Denkt u met ons mee?

Gepubliceerd op: 24 augustus 2017 12:39

Wij vinden het heel belangrijk om te weten wat u van de Bibliotheek vindt. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die eens met ons mee willen denken. Wat kan er anders? Welke activiteiten mist u? We horen het graag! Vindt u het leuk om na te denken over nieuwe idee├źn en mogelijkheden voor de Bibliotheek in Waddinxveen?

Hoe en wanneer?

Dinsdag 26 september vanaf 19.00 uur organiseren wij een bijeenkomst in de Bibliotheek in Waddinxveen. Wij nodigen u hiervoor van harte uit. Tijdens deze bijeenkomst willen wij graag met u in gesprek gaan. Doel is verbetering van onze dienstverlening.

Voor wie?

De bijeenkomst is voor iedereen die graag wil meedenken. Komt u regelmatig in de Bibliotheek om de krant te lezen en een kopje koffie te drinken? Werkt u bij een school of andere organisatie die vaak met de Bibliotheek te maken heeft? Bent u lid? Of niet? Heeft u wel eens een activiteit van de Bibliotheek bijgewoond, of nog nooit? In alle gevallen bent u van harte uitgenodigd.

Waardering

Wij stellen het zeer op prijs als u met ons meedenkt. Daarom krijgen de deelnemers aan de bijeenkomst een bon voor het gratis bijwonen van een door de Bibliotheek georganiseerde activiteit. Uiteraard zorgen wij ook voor koffie, thee en iets lekkers.

Meer weten of aanmelden? Stuur dan een e-mail naar Miranda Nagtegaal