Ik maak voor het eerst gebruik van Mijn Bibliotheek, wat moet ik doen om aan te melden?

Gepubliceerd op: 12 oktober 2018 15:44

Om in te loggen in Mijn menu heb je een wachtwoord nodig. Je kunt een wachtwoord aanvragen via onze website. Volg dan de volgende stappen:

1. Ga naar de homepage en klik op 'inloggen, reserveren en verlengen'in Mijn Bibliotheek
  2. klik in dit scherm op 'Wachtwoord opvragen' (zie afbeelding hieronder).
  3. Er verschijnt een nieuw scherm. Vul hier het e-mailadres in dat je hebt gebruikt voor je bibliotheekaccount en klik op 'Opvragen'. Is je e-mailadres nog niet bekend in onze administratie omdat je, bijvoorbeeld, geen abonnement hebt? Geef het door aan een baliemedewerker en vraag om een tijdelijk wachtwoordof of stuur een mail naar info@bibliotheekdegroenevenen.nl.
  4. Je ontvangt een mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Hieronder zie je de eisen waar je wachtwoord aan moet voldoen.

Eisen voor het wachtwoord:

• Het wachtwoord moet bestaan uit een aaneengesloten reeks van 8 of meer tekens
  • Het wachtwoord moet minimaal de volgende tekens bevatten: 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 1 cijfer, 1 teken ! @ $ % ^ * ( ) < > ?.
  • Het wachtwoord mag geen spatie, tab, & of # bevatten