Hoe lang moet ik wachten op mijn reservering?

Gepubliceerd op: 17 februari 2020 10:48

Bij de Bibliotheek mag je materialen doorgaans (Standaard abonnement, Flex abonnement, Jeugd abonnement) 3 weken lenen. Bij het Plus abonnement is dit zelfs 6 weken. Uitzondering zijn toptitels; deze worden slechts voor 1 week uitgeleend.

Soms worden boeken eerder teruggebracht of juist later. Daarom is het nooit precĂ­es te zeggen wanneer een reservering voor je klaar zal staan. Het is niet mogelijk om een indicatie te geven van de wachttijd omdat boeken uit ons hele netwerk kunnen komen, vaak op transport moeten worden gezet naar de juiste afhaalvestiging en daardoor dus verschillende doorlooptijden kunnen hebben. Als jouw e-mailadres bij ons bekend is, ontvang je een bericht zodra de reservering voor je klaar staat. Reserveren binnen onze eigen Bibliotheken is gratis voor leden.