Vakantietasservice

Zes weken lang uw favoriete boeken mee op vakantie? Dat kan nu met de vakantietasservice! Alle leden van de Bibliotheek kunnen van deze service gebruik maken.

Verlanglijstje
Iedereen die op vakantie gaat neemt graag een tas met leuke boeken mee. Vaak heeft u al titels in uw hoofd, titels van boeken die u al langer wilde lezen, maar waar u nog niet aan toe bent gekomen. Wij kunnen er voor zorgen dat u precies die titels die op uw verlanglijstje staan, mee kunt nemen op reis! En niet alleen in de zomervakantie, de vakantietasservice bieden wij het hele jaar.

Hoe werkt het precies?
Uiterlijk vier weken voor u op vakantie gaat, levert u een vakantietas formulier in. Dat kan via de website of gewoon in uw eigen Bibliotheek. Op het formulier schrijft u tien titels die u graag mee zou willen nemen op vakantie. Wij garanderen dat op de afgesproken datum minimaal zes van de tien titels in een handige tas voor u klaar staan. De tas mag u houden. De uitleentermijn van de boeken is zes weken.

Klik hier voor het digitaal reserveren van de vakantietas.

Welke boeken kunnen worden gereserveerd?
Alle boeken en luisterboeken die zijn opgenomen in de collectie van de Bibliotheek De Groene Venen kunnen worden gereserveerd met uitzondering van de Toptitels. Dvd’s, cd-rom’s en games kunnen niet voor de vakantietas worden aangevraagd.

Kosten
Voor leners met een standaardabonnement kost het € 10,00 om een vakantietas te reserveren. 
Heeft u een Plus-abonnement? Dan is de vakantietasservice gratis!

Ook voor kinderen
Het is ook mogelijk een vakantietas te laten samenstellen voor een jeugdlid. Voor personen onder de 18 jaar is dan wel toestemming nodig van een ouder/verzorger.