Codeclub Bodegraven

12 december 2018, van 14:00 tot 15:30 | De Bibliotheek Bodegraven | Het Evertshuis | Julianastraat 2

Kosten: Gratis

Op woensdag 12 december organiseert de Bibliotheek voor de eerste keer een Codeclub in Bodegraven. Wat is dat nu precies? Een Codeclub is een evenement waarbij je kennis kunt maken met allerlei vormen van programmeren en coderen. Maar je kunt er ook leren hoe je een website bouwt, hoe je apps kunt ontwikkelen, programma's en games maken en nog veel meer. Natuurlijk word je geholpen als je project even vastloopt!

Op woensdag 12 december gaan wij aan de slag met de Microbit, kun je een game maken in Scratch en kun je een bibberrobotje in elkaar zetten.

Want.........programmeren is leuk en wij willen proberen iedereen hiervoor enthousiast te maken.

Je ontmoet natuurlijk ook allerlei like-minded jongeren waarmee je kunt samenwerken en dingen kunt delen. Je begint in de Bibliotheek, maar kunt thuis natuurlijk verder met jouw bouwsels. Je gebruikt open source en gratis software en je mag gebruik maken van de laptops van de Bibliotheek. Wil je graag met je eigen laptop werken, dan kan dat natuurlijk ook.

Deze codeclub is helaas vol. Wil je zeker weten dat je er de volgende keer wel bij kunt zijn? Meld je dan snel aan voor de wachtlijst!

Aanmelden kan via deze link: https://bodegravencodeclub.eventbrite.nl.