Coderdojo Nieuwerkerk

15 februari 2020, van 10:00 tot 13:30 | De Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel | De Batavier | Batavierlaan 4

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op zaterdag 15 februari organiseert de Bibliotheek een Coderdojo in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wat is dat nu precies? Een Coderdojo is een evenement waarbij je kennis kunt maken met allerlei vormen van programmeren en coderen. Maar je kunt er ook leren hoe je een website bouwt, hoe je apps kunt ontwikkelen, programma's en games maken en nog veel meer. Natuurlijk word je geholpen als je project even vastloopt!

Belangrijk!!! Ben je ingeschreven maar kun je toch niet komen? Geen probleem, maar meld je dan wel even af. Er staan altijd kinderen op de wachtlijsten en die kunnen dan in plaats van jou komen.


Zaterdag 15 februari is er een Coderdojo en kun je weer lekker komen programmeren!
Wil je door met de Leaphy, scratchen, met de bloxels of wil je de uitdaging aangaan om de LEGO Mindstorm aan te sturen? Elkaar helpen bij het programmeren of het maken van een game? Onze vrijwillige begeleiders helpen je als dat nodig is.

Schrijf je snel in via de website van de Bibliotheek of rechtstreeks via onderstaande links dan heb je in ieder geval een ticket voor de volgende Coderdojo. Want vol = vol!
Sessie 1 van 10.00 – 11.30 uur http://bit.ly/sessie1-15feb20
sessie 2 van 12.00 – 13.30 uur http://bit.ly/sessie2-15feb20

Heb je vragen? Of wil je meer weten? Mailen mag > Elja Franken > efranken@bibliotheekdegroenevenen.nl

Groetjes van het Team Coderdojo Nieuwerkerk!