de Vakantietas

Geniet zes weken lang van je favoriete boeken!

 

  • Stuur je lijstje door en wij zorgen dat de boeken voor je klaarstaan.
  • Alle leden van de Bibliotheek kunnen van deze service gebruik maken.
  • Heb je een Comfort-Plus abonnement, dan is de vakantietas gratis. Leden met een Standaard abonnement betalen € 10,-.

Verlanglijstje
Iedereen die op vakantie gaat neemt graag een tas met leuke boeken mee. Vaak heb je al titels in je hoofd, titels van boeken die je al langer wilde lezen, maar waar je nog niet aan toe bent gekomen. Wij kunnen er voor zorgen dat jij precies die titels die op jouw verlanglijstje staan, mee kunt nemen op reis! En niet alleen in de zomervakantie, de vakantietasservice bieden wij het hele jaar.

Hoe werkt het precies?
Uiterlijk vier weken voor je op vakantie gaat, lever je een vakantietas formulier in. Dat kan via de website of gewoon in jouw eigen Bibliotheek. Op het formulier schrijf je tien titels die je graag mee zou willen nemen op vakantie. Wij garanderen dat op de afgesproken datum minimaal zes van de tien titels in een handige tas voor je klaar staan. De tas mag je houden. De uitleentermijn van de boeken is zes weken.

Welke boeken kunnen worden gereserveerd?
Alle boeken en luisterboeken die zijn opgenomen in de collectie van de Bibliotheek De Groene Venen kunnen worden gereserveerd met uitzondering van de Toptitels. Dvd’s, cd-rom’s en games kunnen niet voor de vakantietas worden aangevraagd.

Ook voor kinderen
Het is ook mogelijk een vakantietas te laten samenstellen voor een jeugdlid. Voor personen onder de 18 jaar is dan wel toestemming nodig van een ouder/verzorger.