Walk & Talk

Solliciteren hoe doe je dat? Hoge werkloosheid en de komst van social media zorgen ervoor dat solliciteren anders is geworden dan de meeste van ons gewend zijn.

Ontmoeten, netwerken en leren

Door het organiseren van Walk&Talk bijeenkomsten geeft de Bibliotheek De Groene Venen werkzoekenden een kans om op een héle laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

De Walk&Talk wordt georganiseerd in drie Bibliotheken op een vast moment in de maand:

Bibliotheek Bodegraven: elke tweede dinsdag van de maand
12 november: wat zijn jouw talenten? Een gratis praktijkles van coach Jules Kragten. 

Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel: elke laatste maandag van de maand

30 september: Verwachtingen, hoe ga je daarmee om? Met coach Lia Broekhuizen
28 oktober: LinkedIn, met Robert Vos. 

Bibliotheek Waddinxveen: elke laatste woensdag van de maand
26 juni: die eerste indruk laat jij achter - Management trainer, coach & counselor Robert Vos helpt jou om zo’n krachtige ‘elevator pitch’ voor jezelf te creëren. Het enige wat je hoeft mee te nemen naar deze bijeenkomst is “jezelf” en alles wat je over jezelf weet.
31 juli: Vakantieperiode en op zoek naar een baan.
28 augustus: GEEn Walk&Talk

Elke Walk&Talk start om 9.30 uur en duurt ongeveer tot 11.30 uur. We starten meestal met het uitlichten van een thema, door de vaste gastvrouw van de netwerkbijeenkomst of door een gastspreker.

De toegang is gratis, inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden wordt zeer op prijs gesteld. Dat kan door een mail te sturen naar: walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl

Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk!