Glansrijk slagen voor je eindexamen

De eindexamens komen er weer aan. Heb jij ook moeite met thuis aan de slag gaan met de examenstof? Is er thuis veel afleiding? Kom naar de Bibliotheek en bereid je daar voor op je examens! We bieden iedereen die de komende tijd examen gaat doen de rust en ruimte om te leren door hiervoor extra ruimte vrij te maken.

De Bibliotheek is dé plek waar je in alle rust kunt studeren en kunt focussen op je eindexamen. Geen afleiding van apps, likes, vlogs, blogs, broertjes, ouders of andere stoorzenders. Alleen aandacht voor wat op dat moment belangrijk is: glansrijk slagen voor je eindexamen.

Huiswerk maken en leren kan altijd in de Bibliotheek. Van 29 april tot en met vrijdag 10 mei zijn er extra plekken vrijgemaakt voor iedereen die zich wil voorbereiden op het eindexamen.

In Bodegraven zijn er studieplekken in Skoolzone, op de eerste verdieping van het Evertshuis. Deze zijn overdag vanaf half negen beschikbaar.

In Waddinxveen kunnen studenten terecht in Cultuurhuys de Kroon, boven in lokaal 2, in de meivakantie van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur.

In Nieuwerkerk zijn er studieplekken in de ontvangstruimte en in het lokaal op de eerste verdieping ter beschikking. Deze zijn overdag vanaf 12u beschikbaar.

We heten je van harte welkom in de Bibliotheek!