Bibliotheek Waddinxveen in Cultuurhuys De Kroon

Samen met Stichting Vonk en Stichting Vrijwilligerswerk heeft de Bibliotheek haar intrek genomen in het Cultuurhuys De Kroon. De Kroon is een cultureel maatschappelijk centrum, waar ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen centraal staan. Het centrum is bedoeld voor alle inwoners van Waddinxveen. Activiteiten op cultureel, maatschappelijk en educatief terrein voor, door en met inwoners van Waddinxveen vinden hier plaats.

Ruimere openingstijden
U bent van harte welkom tijdens onze ruime openingstijden.

Van maandag tot en met vrijdag is de Bibliotheek geopend van 10.00 uur tot 13.00 uur, dit zijn zelfbedieningsuren. Tijdens deze uren kunt u materialen lenen en terugbrengen en bijvoorbeeld de krant lezen. Er zijn gastvrouwen en -heren aanwezig om u wegwijs te maken. Er worden 's ochtends geen kashandelingen gedaan, dat betekent dat u tijdens zelfbedieningsuren geen leengeld of boete kunt afrekenen. 

Openingstijden met informatiemedewerkers:

  • Maandag en donderdag: 13.00 uur tot 20.00 uur
  • Dinsdag, woensdag en vrijdag: 13.00 uur tot 17.30 uur
  • Zaterdag: 10.00 uur tot 14.00 uur

iDeal
Voor uw eigen gemak en de veiligheid van onze medewerkers adviseren wij u om met iDeal een tegoed op uw pas te zetten, zodat u na het inleveren van uw materialen niet op een andere plek in de Bibliotheek in de rij hoeft te staan om evt. boete, leengeld of reserveringsgeld te voldoen. Lees hier hoe u een tegoed op uw pas zet.

De Bibliotheek Waddinxveen heeft ruimere openingstijden, een nieuwe presentatie van de boeken en een mooi aanbod aan activiteiten. We houden u op de hoogte van de activiteiten die wij organiseren via de digitale nieuwsbrief (aanmelden kan hier) en via de website. Heeft u vragen? Mail dan info@bibliotheekdegroenevenen.nl

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in Cultuurhuys De Kroon? Kijk dan op www.cultuurhuysdekroon.nl