Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel is gehuisvest in de Batavier. Onlangs is de Bibliotheek uitgebreid met een volwassenafdeling en is de jeugdafdeling opnieuw ingericht.

Verbouwing
In de nieuwe Bibliotheek vindt u de jeugdafdeling op de eerste verdieping en de volwassenafdeling op de begane grond. Op zowel de jeugd als volwassen afdeling zijn de materialen aantrekkelijk gepresenteerd met veel tijdelijke exposities van delen van de collectie.

Gratis reserveren
Staat het boek dat u zoekt niet in Nieuwerkerk aan den IJssel in de kast? U kunt gratis boeken reserveren in de hele collectie van de Bibliotheek De Groene Venen. Dit kan in de Bibliotheek, via de website en ook via de bibliotheekapp (Bibliotheek Wise) op uw smartphone of tablet.

. Openingstijden: . .
. maandag 14.00 - 17.00 uur .
. dinsdag 14.00 - 17.00 uur .
. woensdag 09.30 - 12.30 uur .
. woensdag 14.00 - 17.00 uur .
. donderdag 14.00 - 17.00 uur .
. vrijdag 14.00 - 17.00 uur .
. vrijdag 18.30 - 20.00 uur .
. zaterdag 10.00 - 13.00 uur .

Korting bij incasso en geen leengeld per boek
Als u bij inschrijving kiest voor betaling per automatische incasso krijgt een extra eenmalige korting van €3,50 op uw abonnement.

In onze Bibliotheek betaalt u geen leengeld per boek. Een overzicht van alle tarieven vindt u hier.

De Bibliotheek De Groene Venen is een basisbibliotheek met meerdere Bibliotheken. Uw abonnement kunt u in al deze bibliotheken gebruiken. 

Voor kinderen tot 18 jaar is het gebruik van de Bibliotheek gratis, afgezien van € 3,50 inschrijfgeld.

Uw mening telt!
Als Bibliotheek horen wij ook graag wat u van ons verwacht. Wat vindt u belangrijk? Welke bibliotheekdiensten zou u graag zien in Nieuwerkerk aan den IJssel? Wat verwacht u van de nieuwe Bibliotheek? Welke activiteiten zou u willen dat wij organiseren? Laat het ons weten! Dit kunt u doen per e-mail: info@bibliotheekdegroenevenen.nl

Vragen of opmerkingen?
We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de nieuwe dienstverlening en de openingstijden via de digitale nieuwsbrief (aanmelden kan hier) en via de website. Heeft u vragen? Mail dan naar: info@bibliotheekdegroenevenen.nl