Bibliotheek in Swanla

Bibliotheek Zevenhuizen is gehuisvest in Dorpshuis Swanla. Deze Bibliotheek wordt gerund door vrijwillige medewerkers, die worden ondersteund door een vestigingscoordinator, die een beperkt aantal uren per week aanwezig is.

Presentatie in werelden
De collectie van de Bibliotheek is verdeeld in werelden. Twee werelden voor de jeugd (0-8 en 8-12 jaar) en voor volwassenen de werelden Spannend & Actief, Liefde & Leven, Literatuur & Cultuur. Binnen deze werelden zijn zowel romans, informatieve boeken als andere media opgenomen.

Ook de Toptitels en de nieuwe boeken hebben een duidelijke plaats gekregen. De medewerkers helpen u graag om u wegwijs te maken.

Gratis reserveren
Wilt u een boek lenen dat niet in de Bibliotheek Zevenhuizen in de kast staat? U kunt binnen de collectie van de Bibliotheek De Groene Venen gratis reserveren. U krijgt een e-mail als het boek voor u klaarstaat in Zevenhuizen. U kunt het boek ook weer in uw eigen Bibliotheek inleveren.

iDeal
Voor uw eigen gemak en de veiligheid van onze medewerkers adviseren wij u om met iDeal een tegoed op uw pas te zetten, zodat u na het inleveren van uw materialen niet op een andere plek in de Bibliotheek in de rij hoeft te staan om evt. boete, leengeld of reserveringsgeld te voldoen. Lees hier hoe u een tegoed op uw pas zet.

De actuele openingstijden vindt u hier 

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de dienstverlening en de openingstijden via de digitale nieuwsbrief (aanmelden kan hier) en via de website. Heeft u vragen? Mail naar info@bibliotheekdegroenevenen.nl