Bibliotheek in Brede School het Turfhuis

Bibliotheek Moordrecht heeft een plekje gekregen in de Brede School het Turfhuis. De Bibliotheek heeft in deze school een eigen entree.

Het adres van de Bibliotheek:
Brede School het Turfhuis, Oudersvrucht 5,
2841 LN Moordrecht.

Openingstijden:

• maandag t/m vrijdag    14.00 uur - 17.00 uur
  • maandagavond            18.30 uur - 20.00 uur
  • zaterdag                       10.00 uur - 13.00 uur
                         Buiten deze openingstijden kunt u gebruik maken van de boekeninleverbus.

Kleinere Bibliotheek met aantrekkelijke collectie
De nieuwe Bibliotheek is kleiner dan u gewend bent. Door de aanwezige collectie vaak te rouleren blijft er toch een steeds wisselende, actuele collectie beschikbaar. De Bibliotheek heeft materialen voor jeugd en volwassenen in de collectie.

Gratis reserveren
Wilt u een boek lenen dat niet in de Moordrecht in de kast staat? U kunt binnen de collectie van de Bibliotheek De Groene Venen gratis reserveren. U krijgt een e-mail als het boek voor u klaarstaat in het Turfhuis. U kunt het boek daar ook weer inleveren.

Zelfbediening en iDeal
Voor uw eigen gemak en de veiligheid van onze medewerkers adviseren wij u om met iDeal een tegoed op uw pas te zetten, zodat u na het inleveren van uw materialen niet op een andere plek in de Bibliotheek in de rij hoeft te staan om evt. boete, leengeld of reserveringsgeld te voldoen. Lees hier hoe u een tegoed op uw pas zet.

Openingstijden van deze Bibliotheek vindt u hier

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de de verhuizing via de digitale nieuwsbrief (aanmelden kan hier) en via de website. Heeft u vragen? Mail naar info@bibliotheekdegroenevenen.nl