Bibliotheek 'bij Everts'

De Bibliotheek is gesitueerd in ‘bij Everts’ samen met cultureel centrum het Evertshuis en het Klantcontactcentrum van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Ruimere openingstijden en zelfbediening
De Bibliotheek is normaal elke dag geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur, op woensdag- en vrijdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Actuele openingstijden van deze Bibliotheek vindt u hier

Zelfbedieningsuren
Maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 14.00 uur zijn er zelfbedieningsuren (Leen- en Leesuren). Tijdens deze uren kunt u zelf boeken inleveren, lenen en verlengen. Er zijn gastvrouwen of –heren aanwezig om u de weg te wijzen.

iDeal
Tijdens zelfbedieningsuren kunt u geen bedragen afrekenen, daarom adviseren wij u om met iDeal een tegoed op uw pas te zetten. Dit is makkelijker voor u als klant en veiliger voor onze medewerkers. Ook tijdens bemande uren is het handig als er een tegoed op uw pas staat, zodat u na het inleveren van uw materialen niet op een andere plek in de Bibliotheek in de rij hoeft te staan om evt. boete of reserveringsgeld te voldoen. Lees hier hoe u dat kunt doen.

Skoolzone: ook werk- of studieplekken met Wifi
De Bibliotheek heeft ook de beschikking over de ruimte 'Skoolzone'. Deze ruimte wordt gebruikt voor activiteiten van o.a. de Bibliotheek. Als er geen activiteiten georganiseerd worden mag iedereen gebruik maken van de werk- of studieplekken. Er is een goede wifi en er zijn stopcontacten.
Skoolzone bevindt zich op de eerste verdieping bovenaan de trap rechts.

Boekeninleverbus
Indien u buiten de verruimde openingstijden de geleende materialen wilt inleveren kan dat in de inleverbus van de Bibliotheek. Deze inleverbus vindt u bij de entree aan de Willemstraat. De inleverbus is geopend als de Bibliotheek gesloten is.

We houden u graag op de hoogte via website of nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail deze naar: info@bibliotheekdegroenevenen.nl