Computerhulp op afstand

  • Computerhulp op afstand

In deze periode van strenge overheidsmaatregelen zijn wij juist meer dan ooit aangewezen op de digitale hulpmiddelen. Laptops, tablets en smartphones brengen en houden ons in contact met de “buitenwereld”. Maar niet voor iedereen is het zo eenvoudig om deze apparatuur te bedienen of om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Helaas is ons “digitaal inloop café” tijdelijk gesloten en daarom hebben wij een spreekuur voor “computerhulp op afstand” in het leven geroepen.

Door de weinige contactmomenten zijn wij veel meer op de digitale middelen aangewezen en daarbij loop je natuurlijk ook tegen bepaalde dingen aan.

Heb je hulp nodig bij sommige programma’s die juist nu veel gebruikt kunnen worden zoals Skype, Facetime of video-bellen via WhatsApp? Of zijn er andere problemen waarbij wij jullie kunnen helpen?

Tijdens de spreekuren krijg je advies en/of hulp van vrijwilligers van de Bibliotheek. Dit zijn veelal de docenten die onze cursussen geven en dus veel ervaring hebben op allerlei gebied.

De spreekuren zijn niet bedoeld voor het geven van cursussen juist omdat wij zo veel mogelijk willen proberen iedereen verder te helpen.

De spreekuren zijn (voorlopig):
• Elke dinsdagmiddag van 14 uur – 16 uur
• Elke donderdagmorgen van 10 uur – 12 uur

Hoe kom je met ons in contact? 06 16 48 75 49
Tijdens dit gesprek wordt de hulpvraag in kaart gebracht en word je in contact gebracht met een vrijwilliger.