Op de foto in jouw virtuele droomwereld?

26 augustus 2020, van 13:00 tot 17:00 | Bibliotheek De Groene Venen | Cultuurhuys De Kroon | Gouweplein 1 | Waddinxveen

Kosten: Gratis

Wie wil dat nu niet? Op vakantie naar de leukste plek van de wereld, die jij zelf hebt uitgezocht! Een droom? Nee hoor, dat kan voor jou ook.

Kom op woensdag 26 augustusi naar de bibliotheek in Waddinxveen.
Dan gaan wij jou naar je droombestemming verplaatsen.
Ahum......wel digitaal natuurlijk, met hulp van een zogenaamd green screen (groen doek).
Meld je aan via de mail (mverhoeven@bibliotheekdegroenevenen.nl) dan krijg je van ons een ticket en kan je reis beginnen. Let op > je krijgt een bevestiging van ons via de mail met daarop een tijd speciaal voor jou!
Als jij al weet waar je naar toe wilt? Zet dat ook even in de mail, kunnen wij alvast meekijken naar die droombestemming. Wil je met je met je zomeroutfit in beeld? Of misschien met die chille zonebril? Alles kan, neem het gewoon mee naar de bieb.