Cursus Klik&Tik 3 Nieuwerbrug

3 april 2018, van 10:00 tot 12:00 | Huis van Alles | Het Wierickehuis | Nieuwerbrug aan den Rijn

Kosten: € 10,00 totaal inclusief koffie/thee en cursusboek

Computerles Social Media voor beginners in Nieuwerbrug.

Deze cursus is onderdeel van de cursus Klik & Tik, die uit 3 onderdelen bestaat. Voor Klik & Tik Samen op het Web dient u, Klik & Tik De Basis en Klik & Tik Het Internet Op, al te hebben afgerond of in ieder geval al enige kennis te hebben van de computer.

Tijdens de cursus Klik & Tik Samen op het Web komen onderwerpen als Facebook, Twitter, Skype en WhatsApp aan bod.
U leert hierbij om te gaan met Social Media via computer, tablet en smartphone.
U zult tijdens de cursus begeleid worden door hiervoor speciaal getrainde docenten.
Tevens kunt u gebruik maken van de laptops die wij hiervoor beschikbaar hebben.

Cursus Klik & Tik Samen op het Web bestaat uit 4 dagdelen van 2 uur en na afloop ontvangt u een certificaat!

• De cursusdata: Dinsdag 3, 10, 17 en 24 april 2018
  • Tijd: 10.00u – 12.00u
  • Deelname aan deze cursus bedraagt: € 10,00 inclusief koffie/thee en het cursusboek
  • Locatie: Huis van Alles, Het Wierickehuis, Nieuwerbrug aan den Rijn

Opgave is noodzakelijk en kan : via email naar oefenen@bibliotheekdegroenevenen.nl,
of via aanmelding in de Bibliotheek.