Cursus Klik&Tik 3 Waddinxveen

5 september 2018, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek De Groene Venen | Cultuurhuys De Kroon | Waddinxveen

Kosten: € 10,00 totaal inclusief koffie/thee en cursusboek

Wilt u leren omgaan met de computer en meer wegwijs worden op het internet? De cursus Klik & Tik Samen op het Web helpt u verder.

U kunt tijdens 12 bijeenkomsten (verdeeld in 3 cursussen) stapsgewijs ervaring opdoen met het werken met een computer en het internet.
De drie cursussen zijn:

1. Klik & Tik De Basis
  2. Klik & Tik Het Internet Op
  3. Klik & Tik Samen op het Web

Deze cursus: Klik & Tik Samen op het Web gaat dieper in op het internet en emails versturen. U krijgt ook uitgebreid informatie over websites. U dient hiervoor al enige kennis te hebben van de computer. U zult tijdens de cursus begeleid worden door hiervoor speciaal getrainde docenten. Tevens kunt u gebruik van de laptops die de Bibliotheek hiervoor beschikbaar heeft.

De cursus bestaat uit 4 dagdelen van 2 uur en na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat!

• De cursusdata: woensdag 5, 12, 19, 26 september 2018
  • Tijd: 10.00 – 12.00u
  • Deelname aan deze cursus bedraagt: € 10,00 inclusief koffie/thee en eventueel het cursusboek
  • Locatie: De Bibliotheek De Groene Venen, Cultuurhuys De Kroon, Gouweplein 1, Waddinxveen

Opgave is noodzakelijk en kan : via email naar oefenen@bibliotheekdegroenevenen.nl,
telefonisch via 0182 640572 of via aanmelding in de Bibliotheek.