Cursus Klik&Tik 2 Nieuwerkerk a/d IJssel

9 mei 2018, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek De Groene Venen | De Batavier | Nieuwerkerk aan den IJssel

Kosten: Totaal € 10,00 inclusief koffie/thee en het cursusboek

Wilt u leren omgaan met de computer en meer wegwijs worden op het internet? De cursus Klik & Tik Het Internet Op helpt u verder.

U kunt tijdens 12 bijeenkomsten (verdeeld in 3 cursussen) stapsgewijs ervaring opdoen met het werken met een computer en het internet.
De 3 cursussen zijn:

1. Klik & Tik De Basis
  2. Klik & Tik Het Internet Op
  3. Klik & Tik Samen op het Web

Deze cursus: Klik & Tik Het Internet Op, gaat dieper in op het internet en emails versturen. U krijgt ook uitgebreid informatie over websites.
U dient hiervoor al enige kennis te hebben van de computer.
U zult tijdens de cursus begeleid worden door hiervoor speciaal getrainde docenten.
Tevens kunt u gebruik van de laptops die de Bibliotheek hiervoor beschikbaar heeft.

De cursus bestaat uit 4 dagdelen van 2 uur en na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat!

• De cursusdata: Woensdag 9, 16, 23 en 30 mei 2018
  • Tijd: 14.00u – 16.00u
  • Deelname aan deze cursus bedraagt: € 10,00 inclusief koffie/thee en het cursusboek
  • Locatie: Bibliotheek De Groene Venen, De Batavier, Batavierlaan 4, Nieuwerkerk aan den IJssel

Opgave is noodzakelijk en kan : via email naar oefenen@bibliotheekdegroenevenen.nl,
telefonisch via 06 19033119 of via aanmelding in de Bibliotheek.