Mobiele apps

  • Mobiele apps

Bibliotheek Wise app

wise

Met de app 'Bibliotheek Wise' heb je altijd en overal toegang tot jouw Bibliotheek. Je kunt via je mobiel of tablet de catalogus raadplegen en direct reserveren, handig! 

Je maakt met de app gebruik van de mogelijkheden zoals je dat ook gewend bent in de catalogus en in 'Mijn menu'. Verlengen, reserveren, zoeken in de catalogus, aanwinsten bekijken en eenvoudig je gegevens beheren.

Bibliotheek E-books app

ebook

Je kunt nu heel gemakkelijk e-books lenen met je Bibliotheekpas. Duizenden e-books zijn zonder extra kosten te leen voor vrijwel alle bekende apparaten: tablet, mobiel, computer of e-reader. 

Van romans tot thrillers,van non-fictie tot jeugd- en kinderboeken. Je kunt 10 e-books tegelijk lenen, elk e-book blijft 3 weken in de app en verdwint daarna automatisch.

LuisterBieb app

luiser

Geniet nu altijd en overal van de beste luisterboeken!

De LuisterBieb heeft circa 2000 titels. Deze zijn in de LuisterBieb te vinden, met een uitgebreide selectie bestsellers van bekende auteurs. Zelfs als je druk bent kun je als bibliotheeklid altijd nog lekker luisteren, gratis en offline. Een groot aantal luisterboeken is ook gratis voor niet bibliotheekleden beschikbaar.

E-books

LuisterBieb