Zing Nederlands met me in Bodegraven

19 juni 2018, van 11:00 tot 12:00 | Theaterzaal het Evertshuis

Kosten: Gratis

Samen met het Evertshuis organiseren wij op dinsdag 19 juni de eerste editie van ‘Zing Nederlands Met Me’. Dit meezingconcert is voor iedereen die de Nederlandse taal beter wil leren en voor iedereen die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten.

'Zing Nederlands Met Me' draait om gezellig samen Nederlandse liedjes zingen, dus iedereen is dinsdag 19 juni van 11.00 uur tot 12.00 uur van harte welkom in de theaterzaal van het Everthuis, Julianastraat 4 in Bodegraven. De toegang is gratis, reserveren is niet nodig en het plezier staat voorop!

In de theaterzaal komen een uur lang bekende Nederlandse liedjes aan bod, onder begeleiding van Tessa Maalcke (zang) en Peter van der Veer (muziek). Op deze creatieve en muzikale manier wordt er een bijdrage geleverd aan de taalontwikkeling, integratie en het bevorderen van sociale contacten.