Walk&Talk: Waddinxveen

26 augustus 2020, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Let op!! Dinsdag 24 november 9.30 – 11.00 uur Walk&Talk online (voor alle vestigingen). In november hebben we dus geen Walk&Talk op de locaties Bodegraven, Nieuwerkerk en Waddinxveen! Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek De Groene Venen in Waddinxveen.

Let op!! Dinsdag 24 november 9.30 – 11.00 uur Walk&Talk online (voor alle vestigingen). In november hebben we dus geen walk&talk op de locaties Bodegraven, Nieuwerkerk en Waddinxveen!

Bibliotheek De Groene Venen biedt jou de mogelijkheid om maandelijks op een vaste dag en tijd andere werkzoekenden te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek in Waddinxveen kan je ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen je tips en suggesties die helpen in jouw zoektocht naar een geschikte baan.

De Walk&Talk duurt van 9.30 tot 11.30 uur (we starten om 9.30 uur!) en is gratis te bezoeken. Ook de koffie en thee zijn gratis.

Wij organiseren de Walk&Talk elke laatste woensdag van de maand in Waddinxveen vanaf 09.30 uur tot uiterlijk 11.30 uur. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, netwerken en leren in jouw zoektocht naar werk. 

Wil je graag al weten wat het onderwerp van de Walk&Talk bijeenkomst is? Kijk dan hier!

Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk! Aanmelden kan via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl.