Walk&Talk: Waddinxveen

28 juni 2017, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Kosten: gratis

Bibliotheek De Groene Venen biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek in Waddinxveen kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan. Op woensdagochtend 28 juni, de eerstvolgende Walk&Talk gaat het over de dagindeling als je geen werk hebt.

In de maand juli is er geen Walk&Talk in Waddinxveen.

Als je zonder werk zit heb je de dag aan jezelf. Je kunt je dag grotendeels zelf indelen. Dat is heel fijn, eindeloos tv-kijken en lanterfanten. Daar mag je best even van genieten. Maar je wordt daar ook gauw heel passief van en je gaat je gauw sloom en daardoor weer moe voelen. Ellen van Baaren, inspiratie- en sollicitatiecoach, van www.stralendinspireren.nl vertelt hoe je creatiever bezig kunt zijn met solliciteren door je dag anders in te delen. Je krijgt dan veel meer plezier in het hele sollicitatieproces. Weet dat je veel meer mogelijkheden hebt en leer van daaruit met (zelf)vertrouwen de arbeidsmarkt op te gaan. Ga uit van wat je echt leuk vindt en goed kunt dan heb je een veel grotere drive! De kunst is dat je kansen leert zien en in actie komt en blijft.

Walk&Talk is een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Elke laatste woensdag van de maand in Waddinxveen vanaf 09.30 uur tot uiterlijk 11.30 uur. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, netwerken en leren in jouw zoektocht naar werk. 

De toegang is gratis, inclusief een kopje koffie of thee. Wel graag aanmelden.

Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk! Aanmelden kan via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl.