Walk&Talk: Waddinxveen

30 augustus 2017, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Kosten: gratis

Bibliotheek De Groene Venen biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek in Waddinxveen kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

Het onderwerp van de Walk&Talk van woensdag 30 augustus is: “Presenteren!”
Op woensdag 30 augustus willen we je tijdens de Walk&Talk in de Bibliotheek in Waddinxveen uitdagen om te presenten. Geen verkooppraatje voor een nieuwe baan, gewoon iets leuks vertellen over je vakantie, dagje uit of iets anders. Zo kunnen we in een interactieve bijeenkomst van elkaar leren. Leuke foto of presentatie die je wil laten zien tijdens het presenteren? Meld je aan en laat even weten of je iets wilt presenteren of laten zien.

Walk&Talk is een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Elke laatste woensdag van de maand in Waddinxveen vanaf 09.30 uur tot uiterlijk 11.30 uur. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, netwerken en leren in jouw zoektocht naar werk. 

De toegang is gratis, inclusief een kopje koffie of thee. Wel graag aanmelden.

Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk! Aanmelden kan via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl.