Walk&Talk: Waddinxveen

22 september 2021, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek De Groene Venen in Waddinxveen.

Bibliotheek De Groene Venen biedt jou de mogelijkheid om maandelijks op een vaste dag en tijd andere werkzoekenden te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek in Waddinxveen kan je ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen je tips en suggesties die helpen in jouw zoektocht naar een geschikte baan.

De Walk&Talk duurt van 9.30 tot 11.30 uur (we starten om 9.30 uur!) en is gratis te bezoeken. Ook de koffie en thee zijn gratis. Er is ruimte
voor een beperkt aantal deelnemers dus aanmelden is nodig via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl.

Wij organiseren de Walk&Talk elke laatste woensdag van de maand in Waddinxveen vanaf 09.30 uur tot uiterlijk 11.30 uur. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, netwerken en leren in jouw zoektocht naar werk. 

In de eerste Walk&Talk na de zomervakantie nemen we onze naam wel heel letterlijk. Met wandelcoach Natalie Zuidam lopen we door de natuur. De natuur zorgt voor rust, dat is een eerste stap. Daarna gaat het over talent. Waar word je echt blij van? Ken jij je talenten? Hoe kun je jouw talenten gebruiken in jouw zoektocht naar een (nieuwe) baan die echt bij je past, waar je energie van krijgt. Natalie vertelt er meer over. Natuurlijk gaan we ook zelf aan de slag met oefeningen en vervolgens praten we er onderweg met elkaar over door. Walk&Talk in optima forma.

Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk! Aanmelden kan via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl.