Walk&Talk: Waddinxveen

25 oktober 2017, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Kosten: gratis

Bibliotheek De Groene Venen biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek in Waddinxveen kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

Het onderwerp van woensdag 25 oktober is “Speeddate gezocht.”

Op woensdag 25 oktober organiseert De Bibliotheek De Groene Venen een speeddate voor werkzoekenden. Deze speeddate vindt plaats tijdens de maandelijkse Walk&Talk bijeenkomst. Deelnemers gaan met elkaar speeddaten met als doel elkaars kwaliteiten naar boven te halen. Ook zin in een speeddate? Meld je aan via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl.

De Walk&Talk duurt van 9.30 tot 11.30 uur (we starten om 9.30 uur!) en is gratis te bezoeken. Ook de koffie en thee zijn gratis.

Walk&Talk is een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Elke laatste woensdag van de maand in Waddinxveen vanaf 09.30 uur tot uiterlijk 11.30 uur. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, netwerken en leren in jouw zoektocht naar werk.  

Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk! Aanmelden kan via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl.