Walk&Talk: Waddinxveen

30 mei 2018, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Kosten: gratis

In Waddinxveen organiseren wij een speeddate voor werkzoekenden. Deze speeddate vindt plaats tijdens de maandelijkse Walk&Talk bijeenkomst. Deelnemers gaan met elkaar speeddaten met als doel elkaars kwaliteiten naar boven te halen.

Elevator pitch

Het is tevens een goede oefening voor de Elevator Pitch. Benieuwd wat dat inhoudt? Ook zin in een speeddate? Meld je aan!

Bibliotheek De Groene Venen biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek in Waddinxveen kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

De Walk&Talk duurt van 9.30 tot 11.30 uur (we starten om 9.30 uur!) en is gratis te bezoeken. Ook de koffie en thee zijn gratis.

Wij organiseren de Walk&Talk elke laatste woensdag van de maand in Waddinxveen vanaf 09.30 uur tot uiterlijk 11.30 uur. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, netwerken en leren in jouw zoektocht naar werk. 

Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk! Aanmelden kan via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl.