Walk&Talk: Waddinxveen

27 juni 2018, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Waddinxveen.

“Netwerken als werkzoekende. Hoe pak jij dat aan?”
Daar gaan we het tijdens de Walk&Talk bijeenkomst op 27 juni over hebben. Anno 2018 zijn er veel manieren om netwerken uit te breiden.
We gaan er met elkaar over in gesprek. Kom daarom ook naar dè koffiepauze die meetelt. Je deelt ervaringen met elkaar en maakt nieuwe contacten in de zoektocht naar een volgende baan.
Help elkaar naar een juiste spoor en vergroot je netwerk.
Wees van harte welkom en neem anderen mee!

Bibliotheek De Groene Venen biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek in Waddinxveen kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

De Walk&Talk duurt van 9.30 tot 11.30 uur (we starten om 9.30 uur!) en is gratis te bezoeken. Ook de koffie en thee zijn gratis.

Wij organiseren de Walk&Talk elke laatste woensdag van de maand in Waddinxveen vanaf 09.30 uur tot uiterlijk 11.30 uur. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, netwerken en leren in jouw zoektocht naar werk. 

Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk! Aanmelden kan via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl.