Walk&Talk: Waddinxveen

26 september 2018, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Waddinxveen.

Presenteren kun je leren

Tijdens de week van de Walk&Talk gaan we woensdag 26 september in Waddinxveen dieper in op de verschillende aspecten en manieren van het presenteren van onszelf. Je presenteert je de hele dag overal waar je bent. Op straat, bij afspraken, thuis, in de auto, ect.

We gaan met elkaar kijken naar hoe we onszelf digitaal presenteren en u bent van harte welkom om hier over door te praten.

Een extraatje tijdens de "Week van de Walk&Talk" : er wordt verblijvend een mooie profielfoto gemaakt.

Bibliotheek De Groene Venen biedt jou de mogelijkheid om maandelijks op een vaste dag en tijd andere werkzoekenden te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek in Waddinxveen kan je ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen je tips en suggesties die helpen in jouw zoektocht naar een geschikte baan.

De Walk&Talk duurt van 9.30 tot 11.30 uur (we starten om 9.30 uur!) en is gratis te bezoeken. Ook de koffie en thee zijn gratis.

Wij organiseren de Walk&Talk elke laatste woensdag van de maand in Waddinxveen vanaf 09.30 uur tot uiterlijk 11.30 uur. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, netwerken en leren in jouw zoektocht naar werk. 

Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk! Aanmelden kan via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl.