Walk&Talk Online

8 april 2020, van 14:30 tot 16:00 | Elke week

Walk&Talk start met online meetings! Elke woensdag van 14.30 tot 16.00 uur krijg je tijdens deze meetings informatie, inspiratie en praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Deelname is kosteloos en vrijblijvend!

In verband met het corona virus hebben wij helaas al onze activiteiten moeten annuleren, voorlopig. Ook onze Walk&Talk bijeenkomsten kunnen niet doorgaan. Dat vinden wij ontzettend jammer. Toch hebben wij ook goed nieuws. De Levende Sollicitatiegids heeft namelijk een online bijeenkomst georganiseerd; de wekelijkse Walk&Talk Online! Elke woensdag van 14.30 – 16.00 wordt deze georganiseerd. De eerste bijeenkomst online is al a.s. woensdag 25 maart!

Het thema van de eerste bijeenkomst is “Van eiland naar wij-land’. Je kunt nu het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Iedereen heeft werk en moet thuis werken. Voor jou is het anders. Doe daarom mee met deze bijeenkomst. Even het duwtje in de rug om toch aan iets nieuws te gaan beginnen. Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Klik hier voor meer informatie. Aanmelden kan via een mailtje naar Bastiaan@levendesollicitatiegids.nl . Stap van je eiland.
.
Datum: 25 maart 2020 (elke woensdag)
Tijd: 14.30 – 16.00
Locatie: Online
Kosten: gratis