Walk&Talk Nieuwerkerk aan den IJssel

26 juni 2017, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

Kosten: Gratis toegang

Ook in Nieuwerkerk aan den IJssel biedt de Bibliotheek De Groene Venen werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

In juli is er geen Walk&Talk in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het onderwerp van maandag 26 juni is: een profielfoto maken.

Een goede foto op je C.V. of je sociale media profielen?
Wij dagen jou uit om op je paasbest aanwezig te zijn op onze Walk&Talk bijeenkomst van maandag 26 juni. Wij bieden jou de kans om een mooie, professionele “profiel” foto van jou als werkzoekende te laten maken.

Tijdens de Walk&Talk van maandag 26 juni is er een fotograaf aanwezig die van iedere bezoeker een mooie “profiel” foto kan en wil maken.
Geen zin in een foto maar wel trek in koffie en op zoek naar tips om jouw zoektocht naar werk anders aan te pakken? Ook dan ben je van harte welkom bij dé koffiepauze voor werkzoekenden.

De Walk&Talk bijeenkomst is van 09:30 tot 11:30 uur en vindt vervolgens elke laatste maandag van de maand plaats in de Bibliotheek, Batavierlaar 4 te Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanaf 09:15 bent u van harte welkom. Aanmelden is zeer wenselijk en kan via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl.

In Bodegraven is de Walk&Talk iedere 2e dinsdag van de maand en in Waddinxveen iedere laatste woensdag van de maand.
Alle bijeenkomsten duren van 09:30 – 11:30 uur. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.