Walk&Talk Nieuwerkerk aan den IJssel

29 januari 2018, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

Kosten: Gratis toegang

Ook in Nieuwerkerk aan den IJssel biedt de Bibliotheek De Groene Venen werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

Het onderwerp van maandag 29 januari wordt nog bekend gemaakt.

De Walk&Talk bijeenkomst is van 09:30 tot 11:30 uur en vindt vervolgens elke laatste maandag van de maand plaats in de Bibliotheek, Batavierlaan 4 te Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanaf 09:15 bent u van harte welkom. Aanmelden is zeer wenselijk en kan via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl.

In Bodegraven is de Walk&Talk iedere 2e dinsdag van de maand en in Waddinxveen iedere laatste woensdag van de maand.
Alle bijeenkomsten duren van 09:30 – 11:30 uur. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.