Walk&Talk Nieuwerkerk aan den IJssel

28 augustus 2017, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

Kosten: Gratis toegang

Ook in Nieuwerkerk aan den IJssel biedt de Bibliotheek De Groene Venen werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

Het onderwerp van maandag 28 augustus is: Weet jij wat jouw sterke punten en kwaliteiten zijn? Op elk CV en gesprek komt dit thema vaak aanbod. Toch vindt iedereen het lastig om dit over zichzelf te benoemen. Lifecoach Nico Bosker komt op maandag 28 augustus langs om uitleg te geven over competenties. Hij zal je aan het denken zetten over jouw sterke kanten en jouw compententies.

Tijdens de Walk&Talk van maandag 28 augustus is het thema competenties en volgens we een presentatie van Lifecoach Nico Bosker.
Weet je wel wat jouw sterke punten zijn, maar heb je trek in koffie en ben je op zoek naar tips om jouw zoektocht naar werk anders aan te pakken? Ook dan ben je van harte welkom bij dé koffiepauze voor werkzoekenden.

De Walk&Talk bijeenkomst is van 09:30 tot 11:30 uur en vindt vervolgens elke laatste maandag van de maand plaats in de Bibliotheek, Batavierlaar 4 te Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanaf 09:15 bent u van harte welkom. Aanmelden is zeer wenselijk en kan via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl.

In Bodegraven is de Walk&Talk iedere 2e dinsdag van de maand en in Waddinxveen iedere laatste woensdag van de maand.
Alle bijeenkomsten duren van 09:30 – 11:30 uur. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.