Walk&Talk Bodegraven

8 mei 2018, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Bodegraven

Kosten: Gratis toegang

Solliciteren hoe doe je dat? Hoge werkloosheid en de komst van social media zorgen ervoor dat solliciteren anders is geworden dan de meeste van ons gewend zijn. Door het organiseren van Walk&Talk bijeenkomsten geeft de Bibliotheek De Groene Venen werkzoekenden een kans om op een héle laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

Op maandag 19 februari verzorgt het UWV een workshop brief & cv en competentie analyse. Wat wordt er op dit moment op de arbeidsmarkt gevraagd aan competenties? Hoe kun je aansluiten op de vraag van de huidige arbeidsmarkt? Hoe onderscheid je je?Van 9.30 uur tot 11.30 uur ben je welkom in de Bibliotheek in Bodegraven. De workshop zal gegeven worden door werkadviseurs van het UWV.  

Walk&Talk vindt plaats op elke tweede dinsdag van de maand, van 9.30 u. tot 11.30 u. in de skoolzone van Bibliotheek Bodegraven. Walk&Talk is een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, netwerken en leren in jouw zoektocht naar werk.  

De toegang is gratis, inclusief een kopje koffie of thee. Wel graag aanmelden.

Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk! Aanmelden kan via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl.