WadCultureel

8 september 2018, van 10:00 tot 17:00 | Rondom Cultuurhuys de Kroon

Kosten: Gratis

Op 7,8 en 9 september bruist Waddinxveen, want dan is het weer WadCultureel; Het driedaagse culturele evenement voor en door Waddinxveners waarin er verschillende leuke activiteiten op het programma zullen staan.

Rond het Gouweplein en Cultuurhuys de Kroon zal het een drukte van jewelste zijn van verschillende muziekoptredens, dansers, schilders en diverse leuke kramen. Ook kunt u diverse workshops volgen. Kijk snel op de website voor het volledige programma. Een aantal deelnemers zullen o.a. zijn Toi-Toi Waddinxveense toneelvereniging, Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland, Popschool Waddinxveen, Studio Da Danza en Stichting Vonk.

Wij zijn natuurlijk ook van de partij. Op 8 september staan wij op de culturele markt op het Gouweplein. Verder is de Bibliotheek de hele dag open en is er de hele dag een boekenfestival aan de gang. Kom langs en leer wat de Bibliotheek nog meer doet dan alleen maar boeken uitlenen. Zo kunt u boeken vouwen van oude boeken. Weggooien is zonde. Ook kunt u met ons meeschrijven aan uw eigen verhaal samen met de taalcursisten of meedoen aan een leuke facebookactie. Voor de kinderen zijn er ook leuke activiteiten. Zij kunnen hun eigen bibberbotje maken, hoe gaaf is dat?

Kom dus bij ons langs op WadCultureel, 8 september. Wij zijn er van 10.00u tot 17.00u en zien u graag buiten bij onze kraam of in de Bibliotheek!

Kijk voor meer informatie op www.wadcultureel.nl