Schrijversbezoek Griet Op de Beeck

8 december 2018, van 20:00 tot 22:00 | Dorpshuis Swanla | Burg. Klinkhamerweg 84d | Zevenhuizen

Kosten: €12.50

Op Zaterdagavond 8 december komt Griet Op de Beeck naar Zevenhuizen om te vertellen over haar boeken en haar leven. De lezing wordt georganiseerd door de Bibliotheek De Groene Venen, Theater Swanla, de Zeven Muzen en Boekhandel Burger.

Griet Op de Beeck is een populaire Vlaamse auteur, al heeft ze jarenlang moed moeten verzamelen om dat ook te durven zijn. Na een moeilijke jeugd gaat zij Germanistiek aan de Universiteit van Antwerpen studeren. Tijdens haar studietijd geniet zij met volle teugen waarbij zij zich op haar plek voelt bij mensen die lezen en zij graag theaters en bioscopen bezoekt.

Op 31 januari 2013 debuteerde ze met Vele hemels boven de zevende. Het boek werd enthousiast onthaald door de pers en genomineerd voor de AKO literatuurprijs, de Academia literatuurprijs en De Bronzen Uil en het won De Bronzen Uil publieksprijs. Het werd een bestseller.

Datum lezing
Zaterdagavond 8 december 2018

Aanvang

Theater Swanla, Burg. Klinkhamerweg 86 in Zevenhuizen

Toegang
€12,50, voordeel met je Biebpas € 2,50

Kaartverkoop
Via www.theaterswanla.nl en de balie van de Bibliotheek

Boekhandel Burger is aanwezig en in de pauze zal Griet Op de Beeck uw aankoop signeren.

Het wordt een gezellige en interessante avond, komt u ook?