Nieuws over Bibliotheek Moerkapelle

15 december 2018 t/m 18 januari 2019 | Bibliotheek Moerkapelle

Wij gaan in februari verhuizen naar de nieuwe locatie in “de Jonge Venen”. We kijken uit naar een mooi nieuw gebouw. Daarom hebben wij een boekenverkoopactie “van Oud naar Nieuw”. De boekenmarkt staat klaar tot half januari.

U kunt afgeschreven materialen kopen tijdens de openingstijden van de bibliotheek. € 0,50 per boek. 3 boeken voor € 1,00 en € 0,10 per tijdschrift, 10 tijdschriften voor € 0,50.

De Keijzerschool verhuist al in de kerstvakantie, maar….. DE BIBLIOTHEEK BLIJFT OPEN TOT DEZE VERHUIST. Wanneer dat zal zijn, wordt nog bekend gemaakt. Weest tot dan van harte welkom op de gebruikelijk openingstijden.

LET OP:

Op 2 januari is Bibliotheek Moerkapelle wel 1 dag extra gesloten i.v.m. de verhuizing van de Keijzerschool.Er wordt geen boete gerekend voor boeken met de inleverdatum 2 januari. U mag deze ook 9 januari inleveren.

Wij ontmoeten u graag op de boekenmarkt!