Landelijke webinar ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’

31 maart 2021, van 20:00 tot 21:00 | Online

Kosten: Gratis

In het kader van de Media Ukkie Dagen (26 maart t/m 2 april 2021) neemt Denise Bontje van Mediasmarties.nl je tijdens de webinar ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ mee in het media aanbod voor jonge kinderen. Welke media zijn beschikbaar? Waar moet je als ouders op letten en welke media passen in een gezond mediamenu voor jonge kinderen? Hoe zorg je voor de nodige balans?

Ouders hebben vragen over mediagebruik

Als ouder van een peuter of kleuter zul je gemerkt hebben dat je de afgelopen maanden steeds meer gebruik bent gaan maken van het beeldscherm. Misschien worstel jij nu ook met het vinden van een goede balans en maak je je zorgen om de schermtijd van je kind? Meld je dan zeker aan voor de webinar. Denise laat zien hoe je je peuter en kleuter op een bewuste manier in aanraking laat komen met media zonder de balans uit het oog te verliezen. Door in te gaan op het combineren van voorlezen, kijken, luisteren, spelen én doen. Met en zonder scherm. Binnen en buiten. Je krijgt praktische tips en er is ruimte voor het stellen van vragen.

Meld je aan

Deze gratis webinar wordt gegeven tijdens de jaarlijkse Media Ukkie Dagen, een initiatief van Netwerk Mediawijsheid.
Wat: Een webinar met praktische tips om een gezond mediamenu samen te stellen voor jonge kinderen
Voor wie: Ouders van kinderen tussen de 0 en 6 jaar
Wanneer: Woensdag 31 maart 2021 van 20 uur tot 21 uur
Hoe: Online webinar
 

Over Denise Bontje

Denise Bontje (@dmaakthetbont) is gespecialiseerd op het gebied van taal en mediaopvoeding én samen met Manon Bontje beheerder van Mediasmarties, de online mediagids vol media voor kinderen van 0 – 12 jaar.