Grip op geld

30 november 2021, van 13:00 tot 15:00 | De Batavier | Batavierlaan 4 | Nieuwerkerk aan den IJssel

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een gratis training om beter te leren omgaan met geld. Tijdens de training leer je zelf je administratie te doen. Dit helpt geldproblemen te voorkomen.

Dinsdag 30 november 2021 begint de gratis training ‘Grip op Geld, je geldzaken op orde’. Tijdens de training leer je een overzicht te maken van je inkomsten en uitgaven. Je ontdekt welke tegemoetkomingen er zijn, maar ook waar je op kunt besparen. Naast dit alles ga je ook aan de slag om orde aan te brengen in je administratie. Ook het onderwerp ‘Wat te doen bij schulden’ komt aan bod.

Aanmelden of meer informatie

Stuur een e-mail naar Anita Markus, Preventiemedewerker Geldzaken bij Stichting ZO!, a.markus@stzo.nl of naar taalhuis@bibliotheekdegroenevenen.nl. Telefonisch aanmelden kan ook op tel. 06 144 170 50. De training is 4 opeenvolgende dinsdagmiddagen van 13 tot 14:30 uur.

De training ‘Grip op geld, je geldzaken op orde’ is een samenwerking van De Bibliotheek De Groene Venen en Stichting ZO!

Onderstaande reacties kwamen na afloop van een vorige training:

‘Ik heb hier veel geleerd, de docenten legden alles zo goed uit. Nu ga ik weer een beetje in mijzelf geloven!’

‘Het is bijzonder om te zien dat je in vier bijeenkomsten zo’n goede band opbouwt met iedereen. Het is goed om te weten dat je er niet alleen voor staat. We hebben ook veel van elkaar geleerd. Zo gaf iemand de tip om te stoppen met roken. Zij heeft het geld dat ze anders aan sigaretten had besteed, opzij gezet en daardoor kan zij nu een auto kopen. Het was zo’n simpele tip, dat ik daar zelf niet aan heb gedacht,’