Fietsen voor de Bibliotheek in Reeuwijk, Waddinxveen en Zuidplas

30 juni 2018, van 10:00 tot 12:00 | Rabobank Waddinxveen

Kosten: Gratis

Op zaterdag 30 juni vindt de jaarlijkse Rabobank fietstocht plaats in Reeuwijk, Waddinxveen en Zuidplas. We kunnen met deze gezellige fietstocht geld verdienen voor onze Bibliotheek. Fiets mee en spek de kas van de Bibliotheek De Groene Venen!

Steun de Bibliotheek De Groene Venen en fiets mee! Want meefietsen = geld verdienen !
Voor iedereen die namens de Bibliotheek 15, 30 en 60 km meefietst, stort de Rabobank respectievelijk €5,00, €10,00 en €20,00 op de rekening van de Bibliotheek.
Het is elk jaar weer een gezellige en sportieve dag.

Spreek af en fiets mee. Iedereen kan meefietsen; klanten, leden, ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, van jong tot oud, van recreatief tot professional.

Selfie wedstrijd

Maak tijdens de route een leuke, vrolijke, gekke selfie of foto. Plaats deze foto op de Facebookpagina van de Bibliotheek De Groene Venen. Dat kan door de foto te plaatsen als reactie op ons bericht over de fietstocht. De leukste foto wint een leuke prijs.

Aanmelden

Aanmelden kan bij Bibliotheek De Groene Venen Waddinxveen, via email: AVenema@bibliotheekdegroenevenen.nl, of bij een startpunt.

In Waddinxveen kunt u starten tussen 10 en 12 uur bij VV ASW, Sniepweg 13E, Waddinxveen.
Kijk voor meer informatie over de andere startpunten op de website van Rabobank Gouwestreek