Cursus Klik&Tik 1 Nieuwerbrug

5 september 2017, van 10:00 tot 12:00 | Huis van Alles | Het Wierickehuis | Nieuwerbrug aan den Rijn

Kosten: € 10,00 totaal inclusief koffie/thee en cursusboek

Wilt u leren omgaan met de computer en meer wegwijs worden op het internet? De cursus Klik & Tik De Basis helpt u verder.

U kunt tijdens 12 bijeenkomsten (verdeeld in 3 cursussen) stapsgewijs ervaring opdoen met het werken met een computer en het internet.
De 3 cursussen zijn:

1. Klik & Tik De Basis
  2. Klik & Tik Het Internet Op
  3. Klik & Tik Samen op het Web

De eerste cursus Klik & Tik De Basis, is gericht op het leren werken met een computer. Ook leert u hoe u op internet komt, hoe u kunt inloggen en hoe u een email kunt versturen.

U zult tijdens de cursus begeleid worden door hiervoor speciaal getrainde docenten. Tevens kunt u gebruik maken van de laptops die de Bibliotheek hiervoor beschikbaar heeft.

De eerste cursus bestaat uit 4 dagdelen van 2 uur en na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat!

• De cursusdata: dinsdag 5, 12, 19 en 26 september 2017
  • Tijd: 10.00 - 12.00 uur
  • Deelname aan deze cursus bedraagt € 10,00 inclusief koffie/thee en het cursusboek
  • Locatie: Huis van Alles in Het Wierickehuis, Graaf Albrechtstraat 1, 2415 AW Nieuwerbrug aan den Rijn

Opgave is noodzakelijk en kan via : email naar oefenen@bibliotheekdegroenevenen.nl,
telefonisch via 06 19033119 of via aanmelding in de Bibliotheek.