BoekStartdag

19 juni 2021

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op 19 juni vieren we bij bibliotheek de Groene Venen de landelijke Boekstartdag! De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders zijn op deze dag van harte welkom om bij de bibliotheek langs te komen.

Jij bent de beste verhalenverteller voor je baby!

Samen een boekje lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen – versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen.

Op zaterdag 19 juni is het BoekStartdag. Is je kleintje jonger dan twee jaar? Kom naar de Bibliotheek, maak je kindje gratis lid en ontvang het leuke BoekStartkoffertje en een BoekStart Groeimeter cadeau.

In het koffertje zitten twee leuke babyboekjes en informatie over voorlezen. Ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Voor ouders die op BoekStartdag lid willen worden is er een kortingsactie: leen de eerste drie maanden gratis.
Meer weten over voorlezen? Kijk dan op boekstart.nl. Of download de BoekStartapp voor boekentips.

Zo word jij de beste verhalenverteller voor je baby!
 

De BoekStart Groeimeter cadeau!

Ga je op 19 juni naar de BoekStartdag in de Bibliotheek? Dan krijg je een Groeimeter cadeau. Op de Groeimeter staan per leeftijdsfase van je kind tips om voor te lezen. Bekijk via de QR-code de video’s die bij de tips horen.