BoekStart Webinar Boeken -en voorleestips voor je baby en dreumes

16 juni 2021, van 20:00 tot 21:00 | Online via link

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Welke stoffen- en kartonboekjes zijn geschikt voor mijn baby’s? Welke aanwijs- en woordenschatboeken zijn leuk om voor te lezen aan dreumesen?

Volg gratis de Boekstart Webinar van Stichting Lezen en ontdek van leescoach Jos Boon de nieuwste boeken voor baby en dreumesen met tips hoe je kunt voorlezen aan jonge kinderen. 

In aanloop naar de BoekStartdag organiseert Stichting Lezen een webinar voor ouders en pedagogisch medewerkers. Leescoach Jos Boon van Bibliotheek Rivierenland geeft aan de hand van de nieuwste boeken tips over hoe je kunt voorlezen aan voor baby’s en dreumesen en vertelt over de leesontwikkeling.

De webinar is online te volgen. Het webinar vindt plaats op woensdag 16 juni en start om 20.00 uur. Deelname is kosteloos.
Het zal maximaal een uur duren. Het webinar kan later ook worden teruggekeken, hiervoor wordt een terugkijklink beschikbaar gesteld.

Aanmelden voor het webinar kan via deze registratiepagina. Na registratie ontvang je een bevestiging van je inschrijving en uitleg hoe je het webinar kunt volgen.