Bedrijven in de kijker

19 februari 2020, van 19:00 tot 21:30 | Cultuurhuys de Kroon | Gouweplein 1 | Waddinxveen

Op 19 februari organiseert de Bibliotheek het Walk&Talk Event; Bedrijven in de Kijker. Zet de datum in je agenda en zorg dat je erbij bent.

De Bibliotheek organiseert al een aantal jaren diverse activiteiten voor werkzoekenden. Zo kun je je aanmelden voor sollicitatietrainingen, in een groep of 1 op 1. Ook zijn er elke maand zijn netwerkbijeenkomsten in Bodegraven, Nieuwerkerk a/d IJssel en Waddinxveen, de Walk&Talk bijeenkomsten. Dit zijn interessante bijeenkomsten voor iedereen die werk zoekt. Er worden diverse thema‚Äôs behandeld, met of zonder gastspreker. Daarna is er ook tijd voor het netwerken. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan de bezoekers met elkaar in gesprek over hun zoektocht naar werk. Wil je meer informatie over deze bijeenkomsten, kijk dan hier voor de aankomende onderwerpen. 

In 2020 gaan we iets nieuws doen; we organiseren op 19 februari een Walk&Talk Event; Bedrijven in de Kijker! Op dit moment worden diverse bedrijven uitgenodigd. We willen graag de bezoeker een kijkje in de keuken bieden van deze bedrijven. Hoe gaan zij om met vacatures? Hoe werkt een sollicitatieprocedure? En welke mogelijkheden kunnen zij bieden aan banen? We houden nog even geheim welke bedrijven zullen meedoen. Zodra er bedrijven bevestigd zijn, zullen we dat zeker via de website bekend maken. Er wordt nu al ontzettend enthousiast gereageerd.

Voor wie is dit Event interessant? Voor iedereen die op zoek is naar werk of een switch wilt maken naar een andere baan. Ook als je wilt weten hoe het bij andere bedrijven werkt, is dit zeker een goed moment om in gesprek te gaan. Naast de presentaties van de bedrijven, is er ook tijd voor netwerken onder het genot van een drankje. Zet de datum alvast in je agenda en zorg dat je er bij bent. Dit wil je niet missen.

Datum:     19 februari 2019
Tijd:         18.45 inloop. Start: 19.00u. Eind: 21.30u
Locatie:    De Bibliotheek de Groene Venen, Cultuurhuys de Kroon, Gouweplein 1, Waddinxveen