Resultaat 1 - 10 (van 12)

• Passend lezen

17 augustus 2017

45.000 gesproken boeken! Exclusief voor iedereen met een leesbeperking. Om te lezen, heb je geen letters nodig. Een goed verhaal zit immers tussen je oren, speelt zich af in je eigen fantasie. Daarom biedt de Bibliotheek een collectie van 45.000 gesproken boeken, exclusief voor mensen met een leesbeperking.

Bekijk details van Passend lezen

• Cursus Klik&Tik 1

16 juli 2017

Wilt u leren omgaan met de computer en meer wegwijs worden op het internet? De cursus Klik & Tik De Basis helpt u verder.

Bekijk details van Cursus Klik&Tik 1

• Cursus Digisterker

11 juli 2017

Vindt u de digitale overheid ook zo lastig? Daarom geeft de Bibliotheek hiervoor een speciale cursus. Want de overheid regelt steeds meer via het internet en verwacht dat u daar ook gebruik van maakt. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag of van zorg, om werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing.

Bekijk details van Cursus Digisterker

• Gratis oefenen voor je theorie-examen

5 juni 2017

In 2017 kun je in onze Bibliotheken in Bodegraven, Nieuwerkerk aan den IJssel en Waddinxveen gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. Kom snel naar de bieb en vergroot je kans om je theorie-examen te halen!

Bekijk details van Gratis oefenen voor je theorie-examen

• De VakantieBieb

1 juni 2017

Vanaf 1 juni is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De VakantieBieb opent op 1 juni voor de jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus.

Bekijk details van De VakantieBieb

• Zomerstop digitale café's

17 mei 2017

Tijdens de vakantieperiode zijn er geen digitale (inloop) cafés. Wij zetten het voor u even op een rijtje:

Bekijk details van Zomerstop digitale café's

• Coderdojo in Bodegraven en Nieuwerkerk aan den IJssel

16 mei 2017

Kent u iemand die het leuk vindt om kinderen de wonderen van het programmeren uit te leggen? Iemand die het misschien beroepsmatig doet (of heeft gedaan) en die het als een uitdaging ziet om de jongere generatie te enthousiasmeren hiervoor?

Bekijk details van Coderdojo in Bodegraven en Nieuwerkerk aan den IJssel

• Digitaal (Inloop) Café

21 februari 2017

Het antwoord op al uw digitale vragen.

Bekijk details van Digitaal (Inloop) Café

• Nieuwe service van uw Bibliotheek: inleverattentie

30 december 2016

Per 1 januari 2017 zijn wij gestart met een nieuwe service: de inleverattentie. Drie dagen voordat de leentermijn van materialen verstrijkt, ontvangt u van ons een bericht per e-mail. Ook krijgt u in de Bibliotheekapp een melding als u bijna materialen in moet leveren. Heeft u uw boek nog niet uit? Verlengen kan eenvoudig via de website of de app, mits het boek niet door een andere lener is gereserveerd.

Bekijk details van Nieuwe service van uw Bibliotheek: inleverattentie

• Gratis online cursussen van de Bibliotheek

15 november 2016

Als lid van de Bibliotheek kun je elk jaar gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma. Als extra bonus krijg je elke maand van ons een korte cursus cadeau. Deze maand is dat de cursus: ‘Voorlezen voor vaders’.

Bekijk details van Gratis online cursussen van de Bibliotheek