Resultaat 1 - 10 (van 13)

• Passend lezen

9 februari 2018

45.000 gesproken boeken! Exclusief voor iedereen met een leesbeperking. Om te lezen, heb je geen letters nodig. Een goed verhaal zit immers tussen je oren, speelt zich af in je eigen fantasie. Daarom biedt de Bibliotheek een collectie van 45.000 gesproken boeken, exclusief voor mensen met een leesbeperking.

Bekijk details van Passend lezen

• Invoering beveiligd wachtwoord

14 maart 2018

Ter bescherming van uw bibliotheekaccount wordt voortaan met een beveiligd wachtwoord gewerkt. Wat betekent dit voor u op korte termijn?

Bekijk details van Invoering beveiligd wachtwoord

• Belastingaangifte doen?

8 maart 2018

Belastingaangifte doen? De bibliotheek helpt u verder.

Bekijk details van Belastingaangifte doen?

• Winnaars Nationale Voorleeswedstrijd bekend

22 februari 2018

Gistermiddag vonden de bijzonder spannende voorrondes plaats van de Nationale Voorleeswedstrijd in Cultuurhuys de Kroon in Waddinxveen. 22 leerlingen uit Waddinxveen, Bodegraven, Reeuwijk, Moordrecht, Zevenhuizen en Nieuwerkerk aan den IJssel streden om die 2 felbegeerde plekken in de kwartfinales van deze wedstrijd.

Bekijk details van Winnaars Nationale Voorleeswedstrijd bekend

• Bibliotheek Waarder week gesloten

1 februari 2018

Wegens groot onderhoud aan de vloeren is de Bibliotheek in Waarder gesloten van 26 februari tot en met 2 maart a.s.

Bekijk details van Bibliotheek Waarder week gesloten

• Taalhuis van start in gemeente Bodegraven-Reeuwijk

27 december 2017

Vanaf maandag 8 januari 2018 gaat in de Bibliotheek het Taalhuis van start. Het Taalhuis is dé plek waar inwoners terecht kunnen die hulp nodig hebben bij het aanleren of verbeteren van de Nederlandse taal.

Bekijk details van Taalhuis van start in gemeente Bodegraven-Reeuwijk

• Dyslectisch en lezen voor je lijst?

14 september 2017

Dat kan prima!

Bekijk details van Dyslectisch en lezen voor je lijst?

• Gratis oefenen voor je theorie-examen

19 juli 2017

In 2017 kun je in onze Bibliotheken in Bodegraven, Nieuwerkerk aan den IJssel en Waddinxveen gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. Kom snel naar de bieb en vergroot je kans om je theorie-examen te halen!

Bekijk details van Gratis oefenen voor je theorie-examen

• Coderdojo in Bodegraven en Nieuwerkerk aan den IJssel

16 mei 2017

Kent u iemand die het leuk vindt om kinderen de wonderen van het programmeren uit te leggen? Iemand die het misschien beroepsmatig doet (of heeft gedaan) en die het als een uitdaging ziet om de jongere generatie te enthousiasmeren hiervoor?

Bekijk details van Coderdojo in Bodegraven en Nieuwerkerk aan den IJssel

• Nieuwe service van uw Bibliotheek: inleverattentie

30 december 2016

Per 1 januari 2017 zijn wij gestart met een nieuwe service: de inleverattentie. Drie dagen voordat de leentermijn van materialen verstrijkt, ontvangt u van ons een bericht per e-mail. Ook krijgt u in de Bibliotheekapp een melding als u bijna materialen in moet leveren. Heeft u uw boek nog niet uit? Verlengen kan eenvoudig via de website of de app, mits het boek niet door een andere lener is gereserveerd.

Bekijk details van Nieuwe service van uw Bibliotheek: inleverattentie